Tag: juan pablo machado

Gjithçka që duhet të dini për Lofi Girl
Ka pak njerëz që nuk e kanë hasur "lofi hip hop radio - beats to relax/study to" dhe ikonën Lofi Girl që shërben si avatar i kanalit. Por kush është ajo? Ka një mister të madh rreth personazhit dhe riemërtimi…