Tag: JP

Ky lojtar ka shpenzuar më shumë se 100,000 dollarë në një lojë
Star Citizen, titulli i lojës hapësinore dhe simulimit luftarak që ka filluar që nga viti 2010, për disa është përcaktimi i “një kështjelle në qiell”. Sidoqoftë, ky lojtar ka shpenzuar 100,000 dollarë në zhvillimin e lojës, madje edhe pa u…