Çfarë është Xbox Project Oris? Një koncept i mahnitshëm
Kur bëhet fjalë për lojërat e konsolave, artistët kalojnë orë të tëra për të krijuar modelet e tyre ideale. Para se Sony, Microsoft dhe Nintendo mund të kenë konceptet e tyre të brendshme për dizajnet e tyre, ne ndonjëherë shpresojmë…