Fortnite mbajti një koncert të Diplo në Party Royale
Jordan Fisher ishte gjithashtu pjesë e eventit. Mode-i i ri pa armë dhe combat në Fortnite, Party Royale, erdhi në lojë ditën e mërkurë të kësaj jave dhe harta e re shërbeu si vendi ku u mbajt koncerti i parë…