Tag: jonas neubauer

Kampioni i Tetris, Jonas Neubauer, ka ndërruar jetë
Shtatë herë kampioni i botës dhe streamer i njohur i Twitch ishte 39 vjeç Jonas Neubauer, shtatë herë fitues i Classic Tetris World Championship dhe streamer i njohur, ka vdekur në moshën 39 vjeç. Sipas mesazheve të postuara në profilin…