Cilët ishin streamer-at më të suksesshëm gjatë 2019?
Kush e ka marrë kurorën e streaming? Nga lojtarët profesionistë të Fortnite tek talentet e muzikës, streamer-at IRL dhe më shumë, bota e çuditshme dhe magjepsëse e stream-ing është e mbushur me gjithçka. Disa kanë kaluar nga stream-ing në dhomën…
Jokerd, i pari që kapi lvl. 60 në WoW Classic bëhet partner nga Twitch
Ai gjithashtu ka arritur të fitojë një numër të madh ndjekësish Pasi u bë lojtari i parë në botë që arriti nivelin 60 në WoW Classic, llogaria e JokerdTV në Twitch u bë aq popullore sa Twitch u detyrua ta…