Këto janë anime që do të vijnë në Netflix gjatë vitit 2021
Përveç filmave dhe serialeve, Netflix do të sjellë gjithashtu shumë anime gjatë vitit 2021 Thermae Romae Novae Thermae Romae Novae është një seri anime e bazuar në manga me të njëjtën emër. Kjo anime flet për Lucius Modestus i cili…
JoJo’s Bizarre Adventure: Thus Spoke Kishibe Rohan do të vijë në Netflix
Më në fund fansat e JoJo’s Bizarre Adventure do të munden të shohin spin-off Thus Spoke Kishibe Rohan në Netflix Seria speciale OVA e JoJo’s Bizarre Adventure spin-off, Thus Spoke Kishibe Rohan do të vijnë në Netflix. E ndarë në…