Tag: Join Clash 3D

Lojtarët e mobile kanë harxhuar 45 bilionë dollarë në 2021
Shpenzimet e konsumatorëve globalë për lojëra mobile arritën në 44,7 miliardë dollarë në gjysmën e parë të 2021. Kjo është sipas vlerësimeve të Sensor Tower të ndara me GamesIndustry.biz dhe shënon një rritje prej 17.9% krahasuar me gjashtë muajt e…