Kjo është gjithçka që ndodhi në Night City Wire të djeshëm
Episodi i pestë i Night City Wire, transmetimi zyrtar për Cyberpunk 2077, ka zbuluar detaje të reja mbi karakterin e Keanu Reeves, 'Johnny Silverhand, si dhe ka siguruar pamje në prapaskenë se si u krijua kolona zanore e frymëzuar nga…
Luani si Johnny Silverhand i Keanu Reeves në Metal Gear Solid 5
Gjithashtu edhe si John Wick Duket se Keanu Reeves është bër tashmë një prej figurave më të shquara dhe të dashura në videolojëra. John Wick u bë pjesë e Fortnite dhe gjithashtu do të vijë në formën e një loje…