fbpx
Luani si Johnny Silverhand i Keanu Reeves në Metal Gear Solid 5
Gjithashtu edhe si John Wick Duket se Keanu Reeves është bër tashmë një prej figurave më të shquara dhe të dashura në videolojëra. John Wick u bë pjesë e Fortnite dhe gjithashtu do të vijë në formën e një loje…
Halle Berry i bashkohet Keanu Reeves në Fortnite
E dinte njeri që Halle Berry luante në John Wick 3? John Wick ndoshta ndjehet pak i vetëm në Fortnite. Një njeri kaq i zymte i ngecur në një botë plot ngjyra. Në një pikë bëhet shumë paradoksale për tu…
John Wick do të vijë në Fortnite së shpejti si një skin
Hap rrugën Reaper, tanimë ai do të vijë prej vërteti! Dataminers në Fortnite kanë zbuluar një skin të John Wick të fshehur në folder-at e update 9.01 të lojës, çka konfirmon me siguri se eventi Wick's Bounty do të vijë…
Një event në lidhje me John Wick do të vijë këtë sezon në Fortnite
Informacionet mbi sezonin 9 sa vijnë e shtohen The Reaper, skini i bazuar tek John Wick nga seria mjaft popullore e filmave me të njëjtin emër, është një prej skin-eve më popullore në Fortnite Battle Royale. Ai u bë i…