Filmi i katër i Matrix është në rrugë e sipër, thotë regjizori i John Wick 3
Kanë kaluar 20 vite që nga lançimi i filmit të parë të Matrix me Keanu Reeves dhe tani duket se një vazhdim i trilogjisë do të bekojë ekranet tona. Lajmi erdhi nga regjizori i John Wick 3, Chad Stahelski. "Jam…