Regjizorët e Avengers japin detaje të reja për filmin e Herkulit
Disney do të sjellë një film live-action të Herkulit dhe kompania ka rekrutuar regjizorët e Endgame, Joe dhe Anthony Russo për ta prodhuar. Në një intervistë të re, ata folën për këtë projekt dhe dhanë disa detaje të reja për…
Joel do të luajë një rol të madh në The Last of Us 2
Regjizori i lojës shprehet mbi rëndësinë që Joel dhe Dina do të kenë në The Last of Us 2 Një pjesë e mirë e asaj që kemi parë në The Last of Us 2 tashmë e përqëndron vëmendjen në një…