fbpx

Tag: joe rogan

Joe Rogan kritikohet për komente gjoja transfobike në podcast-in e tij
Komediani dhe analisti i UFC-së Joe Rogan është përsëri nën kritika, i akuzuar si transfobik pas një diskutimi në podcast-in e tij mbi këtë temë. Rogan është i njohur kryesisht për podcast-in e tij viral, Joe Rogan Experience, i cili…
Kjo është vila e re $14.4 milionë e Joe Rogan
Fansat e Joe Rogan kanë parë shtëpinë e tij më të re në Texas, e cila kushton $14.4 milionë. Pamjet e reja të shtëpisë së tij u zbuluan nga Dirt, që kishte foto të shumta nga brenda dhe nga jashtë…
Ninja, Dr Lupo etj i kundërvihen Joe Rogan, pasi ai quajti videolojërat problem
Në një episod të Joe Rogan Experience, Rogan i përshkroi videolojërat si një "humbje kohe" sepse ato janë argëtuese, por jo aq fitimprurëse sa hobi të tjera. Kjo ka sjellë mjaftueshëm kontradita në internet, duke sjellë reagime të shumta nga…
Joe Rogan dhe ish-agjenti i CIA e quajnë TikTok një rrezik kibernetik
Mesa duket TikTok është një rrezik kibernetik për ushtrinë amerikane Joe Rogan Experience është një podcast i cili sjell së bashku ekspertë nga fusha të ndryshme dhe në episodin 1414, komentatori i MMA ftoi Mike Baker, një ish-agjent të CIA,…