Tag: joe rogan podcast

Joe Rogan kërkon që Elon Musk të blejë edhe Tik Tok
Joe Rogan dëshiron që Elon Musk të blejë TikTok nga ByteDance pasi kritikoi platformën se është "e ashpër" me ndalimin e llogarive dhe videove. Ndërsa është gjithashtu njeriu më i pasur në planet, Elon Musk ka krijuar një numër ndjekësish…
Joe Rogan përgjigjet ndaj akuzave për racizëm
Prezantuesi i podcast-it dhe komediani Joe Rogan ka lëshuar një deklaratë të gjatë për të shpjeguar veprimet e tij pasi polemika rreth podcast-it të tij Spotify - Joe Rogan Experience - vazhdon të rritet.  Joe Rogan Experience është një nga podkastet…