fbpx

Tag: joe rogan experience

Joe Rogan kritikohet për komente gjoja transfobike në podcast-in e tij
Komediani dhe analisti i UFC-së Joe Rogan është përsëri nën kritika, i akuzuar si transfobik pas një diskutimi në podcast-in e tij mbi këtë temë. Rogan është i njohur kryesisht për podcast-in e tij viral, Joe Rogan Experience, i cili…
Joe Rogan dhe ish-agjenti i CIA e quajnë TikTok një rrezik kibernetik
Mesa duket TikTok është një rrezik kibernetik për ushtrinë amerikane Joe Rogan Experience është një podcast i cili sjell së bashku ekspertë nga fusha të ndryshme dhe në episodin 1414, komentatori i MMA ftoi Mike Baker, një ish-agjent të CIA,…