fbpx
Publiku e ka duartrokitur Joker për 8 minuta rresht në Venecia
Filmi u shfaq në Venice Film Festival dhe audienca mbeti e shtangur! Filmi i ri i Joker me Joaquin Phonenix në rolin e protagonistit nuk del në kinema deri në tetor, por ai tashmë e mbylli premierën e tij në…
Filmi Joker përshkruhet si një “arritje e lartë kinematografike”
"Sado që është duke punuar me një material populist, ka ambicie të madhe." Një nga filmat më të pritur të 2019s është Joker me protagonist Joaquin Phoenix. Filmi do ta ketë premierën e tij në tetor, por tashmë është shfaqur…
Mos humbni trailerin e ri të Joker. Është i errët dhe tragjik.
Nuk është Heath Ledger, por prapë është mjaft mirë. Traileri i parë për filmin e DC të Joker është publikuar dhe duket mjaft emocionues. Ky film është historia e origjinës së personazhit dhe ka si protagonist Joaquin Phoenix në rolin…