Spyjinx i Epic dhe Bad Robot, rishfaqet si një lojë mobile
Ju kujtohet SPYJINX, loja me temë spiunazhi e lajmëruar në fund të vitit 2015, që do të zhvillohej midis ChAIR-it të Epic-it dhe Bad Robot të JJ Abrams? Epo, nuk ju fajësojmë nëse nuk ju kujtohet, pasi projekti ishte zhdukur…
Lajmërohet përfundimi i xhirimeve të Star Wars Episode IX
Filmi i ardhshëm Star Wars është tanimë në produksion Filmimet e Star Wars Episode IX tashmë kanë përfunduar. Lajmërimi vjen nga vetë bashkë-skenaristi dhe regjizori J. J. Abrams, i cili postoi një fotografi tepër emocionale në Twitter. Fotoja tregon Daisy Ridley,…