Tag: Jiren

Dragon Ball shfaq përballjen Broly kundër Jiren
Dragon Ball po shfaq për fansat më në fund do të shohin një luftë midis Broly dhe Jiren me versionin më të ri për Dragon Ball Xenoverse 2! Që kur Broly u prezantua zyrtarisht në canon e serialit pasi bëri…
Një antagonist i vjetër do të rikthehet në Boruto
SPOILER ALERT Seritë e fundit të Boruto: Naruto Next Generations kanë qenë padyshim disa nga më të mëdhatë deri më tani, me Naruto dhe Sasuke duke luftuar kundër Jiren dhe interpretimin e ri të Team 7 që përplaset kundër udhëheqësit…