Tag: jiraiya

Ky cosplay tregon një version femër të Jiraiya nga Naruto
Konsiderohet si vdekja më tragjike në ekskluzivitetin e Shonen deri më sot, shkatërrimi i Jiraiya duke luftuar kundër ish-studentit të tij Pain mbetet një nga momentet më tragjike në ekskluzivitetin Naruto të Masashi Kishimoto. Një fanse ka ringjallur Sennin legjendar…
Fansat e Boruto surprizohen nga kjo ngjarje
Boruto: Naruto Next Generation ka bërë emër të tij më në fund nëpërmjet arc të fundit që kjo anime ka sjellë. Por shfaqja e një karakteri dhe ngjarja më e fundit që ka ndodhur në Boruto ka tërhequr akoma edhe…
Kthimi i pamundur i Jiraiya merr përgjigje nga Naruto
Të gjithë mendonim se kthimi i Jiraiya ishte i pamundur por në ketë episod të Boruto: Naruto Next Generations marrim një përgjigje Edhe pse Naruto Uzumaki është Hokage, akoma ai ka mëri ndaj Hidden Rain Village pasi është vendi ku…