PlayStation 5 nuk do të mbështesë lojërat e PS3, PS2 ose PS1
Sony më në fund ka përshkruar qëndrimin e saj për lojërat e vjetra që ekzekutohen në PlayStation 5 dhe nuk janë saktësisht lajmet që shpresonim të dëgjonim. Pavarësisht nga disa thashetheme që sugjerojnë të kundërtën, tani është konfirmuar zyrtarisht se…
Zhvillimi i lojërave në PS5 do të rrisë koston e prodhimit të tyre
Presidenti i Sony beson se lojërat do të kërkojnë me shumë kapital dhe forcë punëtore tani që grafikat janë më të detajuara. PlayStation 5 dhe Xbox Series X të dyja do të lançohen këtë vit, duke filluar kështu gjeneratën e…
Sony do të jetë e përkushtuar vetëm në ekskluzivitetet e PS5
Presidenti i Sony, Jim Ryan lëshoi ​​një deklaratë duke folur rreth asaj që ishte koha që Sony t'i jepte lojtarëve diçka që mund të shijohej vetëm në Playstation 5, e cila ka të ngjarë të vendosë ritmin për strategjinë e…
Lançimi i PS5 synon të jetë i njëkohsishëm në të gjithë botën
Jim Ryan me sa duket e ka kërkuar të ndodhë kështu Ndërsa nuk duket sikur do të ketë shumë konsola të PlayStation 5 kur të lançohet këtë Holiday 2020, ka shpresë se ndoshta nuk do të duhet të prisni që…
Sony zbulon controller-in e PlayStation 5, DualSense
PlayStation 5 do të ketë një controller të ridizajnuar të quajtur DualSense (jo DualShock 5), njoftoi sot Sony Interactive Entertainment. Controller i ri wireless do të ketë një dizajn të ri, si dhe veçori të reja si reagime haptike, butona…
Sony hedh shenja për PS5 pasi aplikon për trademark në Europë
Sony zyrtarisht ka paraqitur një kërkesë për trademark PS5 në Europë, duke sugjeruar që kompania së shpejti do të zbulojë konsolën e saj të gjeneratës së ardhshme. Drejtori i Përgjithshëm i PlayStation, Jim Ryan zbuloi zyrtarisht logon PS5 gjatë CES…
A do të marrë pjesë Sony në E3 2020? PlayStation ende nuk shprehet
Përsëri do të kemi një E3 pa Sony? Sony ka përshkruar planet e saj për E3 2019 që në Nëntor 2018, kur konfirmoi se nuk do të marrë pjesë në konferencën në Los Angeles. Dhe duke i qëndruar besnike fjalës…