Tag: jigen

Zbulohet armiku i ri i Naruto
Organizata Kara ka bërë disa lëvizje mjaft të mëdha në episodet e fundit të Boruto: Naruto Next Generations, me Jigen që arriti të mbajë veten kundër fuqisë së Hokages së shtatë, Naruton dhe anëtarit të fundit të Klanit Uchiha, Sasuke.…
Episodi i Boruto sjell fundin e Narutos
*SPOILER ALERT* Boruto: Naruto Next Generations e ka lënë Naruto Uzumaki në një gjendje të tmerrshme! Episodi i mëparshëm i serisë i nisi gjërat në një shkallë të lartë në betejën kundër Kara sepse pas humbjes së Delta, Naruto dhe…