Tag: jett

Jett bëhet nerf me update-in e rradhës në Valorant
Riot Games ka zbuluar se Valorant patch 4.08 ka disa ndryshime mjaft domethënëse për agjentin e preferuar të fansave, Jett. Ndërsa skuadra dëshiron të ruajë aftësinë e saj për të luajtur lojëra në ranked, zhvilluesit pranojnë se nevojiten ndryshime në…
VALORANT provon sërish të përmirësojë Viper në update-in e fundit
Riot Games ka lançuar update-in e fundit që fuqizon Viper dhe Yoru Patch 2.06 është tashmë i disponueshem dhe përfshin përmirësime të dukshme në agjentët e VALORANT, Yoru dhe Viper. Ky patch i ri e bën Viper “vdekjeprurës”, mjaftueshëm për…
Top 3 agjentët që dominojnë në Icebox VALORANT
Harta e re do të mund të luhet nga të gjithë lojtarët e Valorant më 13 tetor. Sigurohuni që të visheni mirë dhe të merrni dicka te nxehtë me vete sepse harta e re në Valorant po vjen. Harta me…
Këto janë të gjitha ndryshimet në Patch 1.0 të Valorant
Lançimi i Valorant ka sjellë mjaft ndryshime në lojë Tani që Valorant është lançuar plotësisht, Riot ka sjellë në lojë disa ndryshime për pesë prej agjentëve të lojës, ka zbuluar një agjent të ri, si dhe ka shtuar shumë gjëra…
Riot Games zbulon Jett, agjenten e ardhshme të Valorant
Seria e përjavshme tashme e karaktereve të Valorant vazhdoi edhe sot me Jett, një luftëtare me lëvizje të shpejta e cila mbështetet në shpejtësinë dhe shkathtësinë e saj për të sulmuar armiqtë dhe për t'i goditur ata me sulme precize…