Tag: jetpacks

Fortnite rikthen Jetpacks dhe Egg Launchers në lojë
Sot, dy veçori kryesore kthehen në lojën Battle Royale të Epic: Fortnite Jetpacks dhe Egg Launchers, dhe gjithashtu ka një ndryshim të madh të hartës që përfshin vendndodhjen Daily Bugle të Spider-Man. Ju duhet t'i jepni meritat Epic, atyre u…
Update-i i fundit i Fortnite sjell Jetpacks dhe përmirësimet e next-gen
Epic Games ka sjelë update-in më të fundit për Fortnite, me patch v14.50 të datës 3 nëntor për PC, Xbox One, PS4 dhe Nintendo Switch, duke shënuar rikthimin e Jetpacks dhe përgatitijet e fundit të lojës, përpara se të lançohet…