Tag: jester mod

Cfarë është Jester mod dhe si ta luani atë në Among Us
Loja popullore e Innersloth, Among Us, pati një rritje tepër të madhe gjatë muajve të fundit të vitit 2020 duke u bërë fokusi kryesor në Twitch dhe YouTube. Së fundmi shumë mods kanë patur ardhur së fundmi në Among Us…