Tag: Jeff Kaplan

Blizzard do të sjellë harta të reja PvP për Overwatch së shpejti
Megjithëse shumë brenda komunitetit të Overwatch janë ende duke u rikuperuar nga largimi i drejtorit të lojës Jeff Kaplan muajin e kaluar, përditësimi i fundit nga zhvilluesit është postuar. Është drejtuar nga Aaron Keller, një anëtar themelues i ekipit origjinal…
Jeff Kaplan ka thënë se Overwatch nuk do të ketë hero tjetër për këtë vit
Jeff Kaplan, drejtori i Overwatch, ka konfirmuar se Overwatch nuk do të marrë një hero tjetër këtë vit, pas lançimit të Echo. Në një intervistë, Kaplan tha se sado që skuadra e zhvillimit të Overwatch është duke krijuar heronj të…
Jeff Kaplan shpjegon se sa nga Overwatch 2 do të jetë PvE
Overwatch 2 pritet të sigurojë një përvojë të re PvE tek loja FPS e Blizzard, si dhe me update-te të reja për PvP, por disa lojtarë janë të shqetësuar nëse story mode-i i ri i tregimit do të jetë më…
Jeff Kaplan hedh shenja mbi një hero të ri të Overwatch
Drejtori i Overwatch, Jeff Kaplan hodhi shenja për një hero të ri që mund të vij në lojë gjatë stream-it të tij të përvitshëm të Krishtlindjeve, Yule Log. Kaplan me zell zuri vendin e tij përpara zjarrit për t'u ulur…
Overwatch Yule Log me Jeff Kaplan rikthehet për 2019
Është prag Krishtlindjesh dhe kjo nënkupton vetëm një gjë, është koha për të parë drejtorin e Overwatch, Jeff Kaplan, të ulet përpara një oxhaku për tetë orë rresht. Po miq, Overwatch Yule Log do të rikthehet për një tjetër raund…