Tag: jeff fowler

Postohet traileri i ri i Sonic The Hedgehog 2
Traileri i fundit për Sonic the Hedgehog 2 është publikuar tani përpara publikimit të filmit në prill, dhe gjithashtu është publikuar një poster i ri që përmban një shenjë të lojës Sonic the Hedgehog 2 të vitit 1992. Traileri është…
Regjizori i Sonic The Hedgegog premton ta ndryshojë pamjen e Sonic
Interneti mbart një fuqi masive Jo më larg se para pak ditësh u publikua traileri i adaptimit në film të videolojës Sonic The Hedgehog dhe auchh, njerëzit nuk ishin aspak të lumtur me mënyrën se si e kishin realizuar personazhin…