Tag: jeff bezos

Hackers të Twitch mbushin platformën me foto të Jeff Bezos
Hackers kanë goditur përsëri Twitch. Vetëm disa ditë pas leakut masiv të të dhënave që përfshinte source code të Twitch dhe informacionin mbi fitimet e transmetuesve, hakerët mbushën platformën me fotografi të fytyrës së Jeff Bezos. Imazhi i themeluesit të…
Do të merrni BAN nëse përdorni emrat Bezos dhe Amazon në New World
Gjëja e parë që u testua në New World të Amazon ishte të shikohej nëse mund të tallenin me themeluesin e Amazon Jeff Bezos me emrin e përdoruesit, por Amazon ishte një hap para. New World nuk lejon përdorimin e…
Jeff Bezos nuk do të jetë më CEO i Amazon
Njëzet e pesë vjet pas themelimit të Amazon, Jeff Bezos po tërhiqet si CEO, edhe pse ai nuk po shkon larg. Bezos po lë rolin e tij si shefi ekzekutiv i kompanisë për të marrë një post të ri, kryetar…