Tag: jean twenge

Adoleshentët janë më të vetmuar se një dekadë më parë për shkak të telefonave
Vetmia që shoqëron adoleshentëve në të gjithë globin është rritur që prej një dekade më parë dhe mund të jetë e lidhur me përdorimin e smartphone, zbulon një studim i ri. Në 36 nga 37 vende, ndjenjat e vetmisë në…