Tag: jaxon

Samsung dhe upday prezantojnë një aplikacion të ri të lajmeve eSports
Samsung dhe upday bashkojnë forcat për të prezantuar Jaxon, një aplikacion i ri i lajmeve eSports. Aplikacioni u sjell adhuruesve të eSports lajmet më të reja në eSports dhe gaming ku përfshin tituj të tillë si League of Legends, Dota…