fbpx
Terry Crews dëshiron të luajë Jax në seritë e Mortal Kombat
Terry Crews dëshiron të luajë Jax në Mortal Kombat 11. Regjizori Ed Boon dëshiron që Terry Crews të luajë Jax në Mortal Kombat 11 dhe edhe ne duam që Terry Crews të luajë Jax në Mortal Combat 11. E gjithë…