Defektet e Fortnite lejojnë hackerat të spiunojnë përmes mikrofonave
Vetëm përmes një linku hackerat mund të kishin akses në çfarëdolloj profili të Fortnite. Fortnite është video-loja më e njohur në botë dhe me këtë popullaritet vijnë edhe kërcënimet kibernetike të dizenjuara për të vjedhur informacionin personal të lojtarëve dhe…