Versioni 1.14.4 i Minecraft është i disponueshëm tani
Ka një version të ri të Minecraft Java. Është pikërisht patch 1.14.4 që përmban shumë rregullime bugs-ash për update-in Villagers and Pillagers, që Mojang e klasifikoi si update-i më i madh i Minecraft ndonjëherë. Gjithsesi nuk do të harrohet kurrë…
Minecraft merr një hartë të re me rastin e 10-vjetorit
Festimet për rastin e 10-vjetorit të Minecraft kanë filluar. Fillimisht u njoftua se loja do të ishte free-to-play në browser-in tuaj dhe tani një hartë e re plot Easter eggs dhe pazlla është gati për tu zgjidhur. Mojang u vu…