Si të plotësoni sfidat e javës së 7 në Fortnite
Jemi tashmë në javën e shtatë të sezonit të katërt në Fortnite, i cili erdhi me tematikën e Marvel. Kjo do të thotë që nuk ju mbetet edhe shumë kohë për të përfituar maksimumin e asaj çfarë battle pass-i ka…
Këto janë sfidat e javës së 7 në Fortnite Chapter 2 Season 2
Këtë javë sfidat lidhen me Skye. Epic Games filloi javën e shtatë të sezonit të dytë me update v12.30 në Fortnite, që përfshinte Crash Pads dhe një çadër Kingsman për të ndihmuar lojtarët të shmangin fall damage në lojë. Sigurisht…