Tag: java 13

Çfarë ndodhi gjatë javës së 13-të të Gjirafa50 Masters League?
Java e 13-të e Gjirafa50 Masters League u mbyll së fundmi me disa përballje të cilat sollën disa ndryshime në tabelën e renditjes. Por çfarë impakti patën këto ndryshime në Gjirafa50 Masters League. Ekipi i gEmpire dhe ai i TOPHANE…