Tag: java 12

Çfarë ndodhi gjatë javës së 12-të të Gjirafa50 Masters League?
Gjirafa50 Masters League mbylli së fundmi javën e 12-të duke na bërë që të kuptojmë se fundi i kësaj lige është vetëm tre javë larg. Por çfarë ndodhi gjatë kësaj jave dhe cili prej ekipeve pjesëmarrës kanë marrë tashmë avantazhin?…