Tag: jason schreier

Starfield do të lançohet në fund të 2022
Sipas Jason Schreier të Bloomberg, Starfield do të lançohet në fund të vitit 2022. Starfield është një lojë e ardhshme nga Bethesda Game Studios dhe na tregon zhvilluesin që eksploron një aspekt të ri të zhanrit fantastiko-shkencor duke u drejtuar…
Leaks të Call of Duty 2020 Vietnam mesa duket janë konfirmuar
Aludimet e fundit në lidhje me projektin e 2020 të Call of Duty sugjeruan se loja nuk do të ishte një reboot ose një lojë e re në serinë Black Ops dhe tani, Jason Schreier është shfaqur për të konfirmuar…
GTA 6 mund të vijë si një projekt i vogël fillimisht duke u zgjeruar më tej me DLC
Viti 2018 ishte pak i përzier për Rockstar nga perspektiva e PR. Nga njëra anë Red Dead Redemption 2 më në fund u lançua, duke marrë vlerësime të shkëlqyera nga kritika dhe nga ana tjetër lindën akuza se punonjësit e…
Zbulohet titulli i Call of Duty 2019 dhe nuk është Modern Warfare 4
Absurde kur e mendon, por sipas raportimeve të shumta, Call of Duty i këtij viti nuk do të quhet Modern Warfare 4, por thjesht Modern Warfare. Kaq. Pa numër, pa asgjë. Thjesht Call of Duty: Modern Warfare. Lajmi erdhi fillimisht…