Facebook futet në garën e cloud gaming
Facebook është bërë gjigandi i fundit i teknologjisë që bëhet pjesë e "valles" së cloud gaming, me njoftimin që Facebook Gaming ka nisur disa lojëra të që bëhen cloud stream në Facebook, të disponueshme përmes browser-it dhe aplikacionit. Shërbimet rivale…