Tag: jaskier

Sezoni 2 i The Witcher thuhet se do të bëjë zbulim të madh të personazheve
Publikimi i sezonit 2 të The Witcher në Netflix po afrohet dhe 17 dhjetori do të mbërrijë përpara se ta kuptoni. Dihet se sezoni i ri do të ketë Kaer Morhen, shtëpia e shkollës së magjistarëve të Wolf, dhe stërvitjen…