Tag: jarvis

Ky TikToker po bën një JARVIS që Tony Stark do të ishte krenar
Edhe pse bota që ekziston në Marvel Cinematic Universe ka kaluar një kohë mjaft të vështirë, kush nuk ka menduar të jetojë në një botë me superheronj apo të dëshirojë të jetë i vetëm? Mbase të gjithë miqtë dhe familja…
Jarvis i FaZe Clan zbulon planet për të ardhmen pas dëbimit nga Fortnite
Mund të jeni në dijeni të situatës së Jarvis nga FaZeClan. Ai u bë përgjithmonë ban nga Fortnite pasi përdori aimbot. E gjithë situata solli shumë kontradita mes komunitetit të streaming. Fansat e FaZe Clan filluan lëvizjen FreeJarvis në media…