FaZe Clan po përpiqet akoma të heqë ban-in e Jarvis
FaZe Clan është ende duke biseduar me Epic Games përsa i përket ban-it që i ka bërë Jarvis Kaye. Kjo sipas CEO-së së organizatës dhe bashkë pronarit të saj Lee Trink. 17 vjeçari, i cili kishte lidhur kontratë me FaZe…
Ninja shpjegon pse Jarvis i FaZe Clan, nuk duhet të bëhej ban
"Le të mos shtiremi sikur nuk ka favorizime në botë, sepse ka." Ylli i Mixer, Tyler ‘Ninja’ Blevins, ka shprehur mendimin e tij në lidhje me situatën e Jarvis Kaye. Ai sugjeroi se Epic Games duhet ta trajtojë situatën pak…
Jarvis i FaZe Clan është bërë përgjithmonë ban nga Fortnite
Epic Games i ka bërë një ban të përhershëm Jarvis Kaye, sepse ka përdorur aimbot në videot e tij. "Gjithçka që po mendoja kur po i bëja ato video, ishte se sa argëtuese dhe interesante do të ishin ato për…