Tag: Japoni

Japonia ka kapur një shpejtësi rekord interneti
Inxhinierët në Japoni shkatërruan rekordin botëror për shpejtësinë më të lartë të internetit, duke arritur një normë transmetimi të data prej 319 Terabits për sekondë (Tb / s), sipas një punimi të paraqitur në Konferencën Ndërkombëtare të Komunikimeve të Fibrave…
CD Projekt Red konfirmon se Cyberpunk 2077 do të censurohet në Japoni
Shumica e ndryshimeve janë cosmetic. Cyberpunk 2077 do të vijë pak më ndryshe si lojë në Japoni, ka konfirmuar CD Projekt Red. Rishikimet që do i bëhen lojës në Japoni kryesisht lidhen rreth nuditetit, por edhe shfaqja e organeve dhe…
PlayStation 6,7,8,9,10 bëhen trademark nga SIE në Japoni
Sony i ka vënë para punët duke i bërë trademark emrit të PS6, PS7, PS8, PS9 dhe PS10 PlayStation 5 ende nuk është lançuar, por Sony është duke menduar për një të ardhme të largët që tani, përmes disa trademarks…
Një kompani japoneze ju jep fëmijëve leksione në videolojëra
Teksa shumica e fëmijëve rreth e qark botës e kalojnë kohën e tyre në shkolla normale ose në leksione me mësues privatë, një kompani është duke i hequr librat komplet jashtë ekuacioni dhe po i zëvendëson ato me controller-a për…