Tag: japan

Hideo Kojima keqkuptohet si vrasësi i kryeministrit japonez
Ish-kryeministri japonez Shinzo Abe u vra në mënyrë tronditëse. Pastaj interneti bëri gjënë e tij të keqe të zakonshme për të bërë shaka të këqija me ngjarjet aktuale, dhe kjo përfundimisht çoi në një stacion lajmesh në Greqi që keqidentifikoi…
Shkollat ​​japoneze bëjnë ban modelin e flokëve ponytail
Një rregull absurd, shkollat japoneze i kanë ndaluar nxënëset femra që të mbajnë flokët bisht, nga frika se mund të "eksitojë seksualisht" studentët meshkuj. “Ata janë të shqetësuar se djemtë do t'i shikojnë vajzat, gjë që është e ngjashme me…
Një dyshek i dizenjuar për lojtarët del në shitje në Japoni
Ka karrige lojërash, tastiera lojërash dhe pije energjike. Të gjitha këto janë të dëgjuara për ne. Në Japoni, tani ka dyshekë për lojtarët. Kjo është e vërtetë, dyshekët e lojërave! Bauhutte e Japonisë ka bërë emrin e saj duke shitur…
Frieza i Dragon Ball pushton Japoninë
Dragon Ball është gjithçka që flitet këto ditë, dhe nuk është e vështirë të kuptosh pse. Me një film të ri që pritet së shpejti, të gjithë sytë janë drejtuar tek Goku dhe Vegeta ndërsa vazhdojnë udhëtimin e tyre në…
Japonia sjell çudinë e radhës, esports center për të moshuarit
E keni menduar ndonjëherë që edhe të moshuarit mund të luajnë në esports center? Kohët e fundit në gaming kemi hasur shumë çudira por më e fundit vjen nga Japonia. Një esports center dedikuar të moshuarve do të hapet më…