What Remains of Edith Finch është falas në Epic Games Store
Në qoftë se e shkarkoni përpara 25 janarit, është falas përgjithmonë. What Remains of Edith Finch është një histori rreth një vajze të re, një shtëpie të mistershme dhe një mallkimi familjar, e treguar ngadalë në formën e një loje.…