The Division 2 do të adaptohet si një film në Netflix
Jake Gyllenhaal dhe Jessica Chastain do të jenë dy protagonistët. Netflix do të bëjë një film nga loja The Division e Tom Clancy. Kjo u njoftua nga Ubisoft gjatë konferencës në E3. Sado që detajet në këtë moment janë tepër…