Tag: jailbreak

Disa hackera pretendojnë se kanë gjetur kodin për zhbllokimin e PlayStation 5
Duket se disa hacker janë shumë afër përpunimit të plotë të PlayStation 5. Hackers po ngadalësojnë gjetjen e exploits për konsolën Sony, në mënyrë që njerëzit të mund të përdorin dhe zhvillojnë softuerin e tyre për të. I ndarë nga…
Ky exploit i ri mund të bëjë jailbreak një iPhone përgjithmonë
Exploit-i i ri nuk mund të bëhet patch nga Apple Sa herë që lançohet një iOS i ri, komuniteti i jailbreak i futet punës për ta zhbllokuar atë. Tani, një kërkuesi i sigurisë ka publikuar një exploit që e bën…