Tag: jack black

Shikoni Jack Black të luajë veten në Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
Ndoshta gjëja më e bukur që do shikoni sot. Reagimi i Jack Black kur luan veten e tij në  Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 është lloji i krenarisë dhe vetëkënaqjes që të gjithë shpresojmë ta arrijmë në jetën…
PewDiePie dhuron $10,000 për bamirësi në kujtim të Etika
Fitimet erdhën nga një Stream i mbajtur me Jack Black në Minecraft, për të rritur ndërgjegjësimin ndaj shëndetit mendor. PewDiePie dhe Jack Black së fundmi u bashkuan për të mbajtur një livestream të Minecraft në YouTube dhe DLive. Qëllimi i…
Jack Black filmon ‘Let’s Play’-in e parë në një lojë ku gjendet vetë
Brutal Legend rikthehet Që pasi aktori Jack Black lançoi kanalin e tij të lojërave në YouTube në dhjetor ai ka postuar 11 video dhe ka mbledhur rreth 4 milion subscribera. Shumica e videove janë vlogs, por tani ai ka postuar…