Tag: ivory tower

The Crew 2 vjen falas këtë fundjavë për PC dhe konsola
Ubisoft po vazhdon akoma duke festuar 35-vjetorin e saj dhe duke na dhuruar çdo javë lojëra falas për t’u luajtur ose për t’i mbajtur. Dhe këtë javë një ndër lojërat falas do të jetë The Crew 2. The Crew 2…
The Crew 2 sjell update e ri The Agency
The Crew 2 është një lojërat më të fundit open-world racing nga Ubisoft e cila u lançua gjatë vitit 2018. Së fundmi Ubisoft ka sjellë një një update të ri në lojë të quajtur The Agency. The Crew 2: sezoni…