League of Legends merr një ndryshim krejt të ri në 2021
Ja se cilat janë planet që Riot Games ka për items-at dhe mënyrën se si ato funksionojn League of Legends është në pritje të një mekaniku të ri vitin e ardhshëm. Zhvilluesi i lojës MOBA ka postuar një klip të…
Patch 7.27 në Dota 2 sjell ndryshime të mëdha për items dhe draft
Faza e baneve në lojë ka ndryshuar shumë Në Dota 2 ka ardhur Patch 7.27, i cili ka sjellë ndryshime për disa prej items më popullore të lojës, si dhe disa ndryshime në Captain's Mode. Duke nisur nga kjo e…
Bëhen leak 5 items që mund të vijnë së shpejti në Fortnite
Patchi që solli Fortnite në 8 prill ishte më së shumti për të rregulluar performancën e lojës, se sa për të sjellë gjëra të reja në lojë. Me sezonin e ardhshëm në horizont dhe eventin e Deadpool, nuk kishte shumë…
Support Items do të ndryshojnë në League of Legends në 2020
Support-ët do të jenë shumë më ndryshe vitin e ardhshëm Livestream-i i 10 vjetorit të League of Legends nga Riot Games ka sjellë disa lojëra të reja si dhe ndryshime për League of Legends, disa prej të cilave nuk do…