Fortnite Frozen Legends Pack rikthehet në Item Shop
Një paketë e rrallë skinesh do të rikthehet në Fortnite përpara dimrit. Shumë skine në Fortnite janë të disponueshme vetëm për një periudhë të limituar kohore. Rast i tillë ka qenë edhe Frozen Legends Pack. E lançuar fillimisht në 2018,…
Skinet origjinale të Fortnite rikthehen me setin Origins në Item Shop
OG Përpara historisë së gjatë të Fortnite me bashkëpunime të ndryshme marketingu që sillnin skins dhe veshje në lojë, kishte një set skinesh default brenda saj. Ju nuk mund të zgjidhnit se kush skin default ishit, pasi ato zgjidheshin në…
Skini i Captain America është i disponueshëm në Fortnite Item Shop
Një skin i ri me rastin e pavarësisë së Amerikës. Nëse keni dashur ndonjëherë të luani Fortnite si Captain America atëherë jeni me fat. Epic Games solli sot veshjen e Captain Amerika në lojë, duke i lejuar lojtarët të veshin…