Tag: Itch.io Ukraine

Platforma e lojërave mbledh mbi 6 milionë dollarë në ndihmë të Ukrainës
Bundle e lojërave Itch.io Ukraine ishte një marrëveshje e shkëlqyer, pasi për koston prej vetëm 10 dollarësh, njerëzit mund të merrnin në dorë gati një mijë lojëra indie, duke përfshirë të tillë si Superhot, Celeste, Wandersong dhe Skatebird, me paratë…